Home » Забавно

Жена заченала от сперма в басейн на Слънчев бряг

Submitted by
Woman in hat relaxing at the pool

28-годишната Ана от София ще заведе иск заради ужасната хигиена в басейна. Причината е, че от „остатъците” от бурни чалга-оргии и ширещ се алкохолен и секс-разврат, тя забременяла – цяла година след последния си интимен контакт с мъж, пише „Всеки ден”.

12 юли е датата на непорочното зачатие, за което Ана говори. Младата жена се настанила с майка си в четири звезден хотел в столицата на разврата, Слънчев бряг, с надеждата за приятна и спокойна почивка на българското черноморие.

Още от първата вечер обаче двете се юрнали да се оплакват на рецепцията от шума и музиката от организираните край басейна на хотела нощни партита, където младежи от предимно руски и чешки произход редовно изкарвали пълната програма на седемте смъртни гряха.

Според разказа на Ана момчетата и момичетата направо си се събличали голи, впускали се във вихъра на танца и директно си се почвали в басейна – първично и безразборно. Освен това, твърди още софиянката, десетки момчета онанирали всяка нощ във водата. Защо са ръкоблудствали при наличието на дузини готов за подвизи курволяк – 28-годишната девойка не се наема да твърди.

Месец след завръщането си от почивката Ана шокирано открива, че е бременна – а не е спала с мъж вече повече от година, когато се е разделила с последния си приятел. Затова, смята жената, единствената възможна причина да е надула корема са остатъците от семенна течност в басейна, където тя лекомислено се плацикала през деня.

В крайна сметка Ана прави аборт, събира цялата документация и я плесва на бюрото на управителя на хотела, като му иска на ръка 20 хиляди лева за нанесени морални и физически щети. Той, естествено, вдига ръце от нелепото ѝ желание, а тя се заканва със съд.

„Всичко това е абсурдно! Нека ни съди и да докаже как точно е забременяла от плуващи сперматозоиди в басейна. Тази жена има психически отклонения. Още докато летуваха при нас с майка ѝ, не спряха да ни вдигат на нокти“, разясняват от хотела.