Home » Статии

Защо не ти става…!?

Submitted by
man

Няма по-срамен момент за един мъж от този, когато той е в леглото с мечтаната мацка, а някой там долу отказва да си свърши работата.

Проблемите с ерекцията не се обсъждат на висок глас, а често и въобще не се обсъждат, защото все пак са твърде деликатна тема за мъжкото достойнство. Те са табу както за пред приятелите, така и за пред гаджетата. И все пак, добре е да бъде открит техният корен, за да се стигне до някакъв положителен изход от цялата ситуация.

Вярваш или не, най-честата причина, за да не ти стане, е стресът. Баналното обяснение на практика дотолкова повлиява на мъжката психика, че понякога дори при голямо желание за секс, напрежението все пак взима превес и проваля плановете ти.

Не по-малко вероятен е и сценарият, в който стабилно си се почерпил, за да ти дойде повече кураж и бъдеш достатъчно смел с момичето насреща. Градусите обаче подминават драстично нормата и сякаш трайно приспиват иначе изпълнителния приятел в гащите. В такива моменти се чудиш да си признаеш ли, че не държиш на алкохол, да се червиш ли, че си толкова “мекушав”.

Напоследък все по-често започва да се оказва, че порното също може да доведе до еректилна дисфункция. Хилядите еротични чатове, разголени момичета и перверзни видеа във виртуалната мрежа така ти размътват мозъка, че буквално съзнанието ти прелива от секс. Напълно нормално е след такова облъчване най-обикновен акт на близост между теб и гаджето ти вече да не ти се вижда толкова стимулиращ. Добре е обаче на някакъв етап да си дадеш сметка дали реалното или нереалното си заслужава повече.

Освен гореизброените причини за несполучливо представяне в леглото, има и една много основна. Става въпрос за липсата на химия. Въпреки че момичето, с което излизаш, страшно много ти харесва, нещо в теб просто не се чувства привлечено от нея. Този необясним фактор се проявява рядко, но щом е налице, абсолютно нищо не може да се направи. Е, освен да смениш момичето, разбира се.