Home » Статии

Защо изневеряват мъжете?

Submitted by
dvoika

Каквото и да си говорим, мъжете изневеряват. Разбира се, и жените го правят, но много по-често явлението е срещано сред представителите на силния пол. Какви всъщност са основните причините за кривването от “правия път”, ни припомнят от teenproblem.net?

Мъжете обичат, гледайки. Те се интересуват и от образованието, и от чувството за хумор, и от професията на една жена, но на първо място поставят начина, по който жената изглежда.
Очите са тези, които карат мъжа да обърне особено внимание на една жена. А когато собствената му половинка започне да не обръща внимание на начина, по който изглежда, мъжът търси наслада за очите си в друга.

Еднообразието съсипва. Когато всичко в една връзка влезе с коловоз, в това число и сексът, нормално е мъжът да започне да търси разнообразие, като най-често разнообразието е откриваемо извън постоянното партньорство.

Караниците убиват страстта. Постоянните капризи, скандали, подхвърляния, подмятания и недоволства могат да съсипят всичко и могат да подтикнат към изневяра, независимо от това, колко силни са чувствата и колко привлекателна е жената.

Но… дори да не става дума за нито една от изброените по-горе причини, които провокират мъжа да изневери, той често го прави, само защото има такава възможност. Апетитна жена, изкушила го с държание, може да се превърне в повод за необмислено действие, за което
мъжът после ще съжалява.

Петата причина за изневярата е самият мъж. Има мъже, които просто са създадени да изневеряват!