Home » Технологии

Уникалните предимства на електрическите конвектори

Submitted by
Closeup of a radiator thermostat with model home .

До ден днешен хората разглеждат конвекторите като една и съща проста, скучна, но изцяло необходима единица. За повечето потребители има единствено значение дали те успяват до една или друга степен да вършат работа. Бавно, но сигурно обаче се развива ново поколение интелигентно, ефективно и изключително ефикасно домашно отопление, което не само върши по-добра работа, но и спестява пари докато я върши.

Достатъчно е да се каже, че след като веднъж сте опитали електрическите ни конвектори няма никога да искате да ги смените.

Изцяло ново устройство
Има голяма вероятно при мисълта за електрически отоплителни устройства да почуствате остра болка в портфейл. Обикновено използването на самостоятелните електрически конвертори и радиатори струва изключително много. Не само това, но последните са много добре способни бъздо да затоплят близката им околност, но не и останалата част на стаята.

Да кажем, че отоплителните системи са се променили драстично в последните години, би било омаловажаване на фактите. Технологиите постоянно продължават да се развиват и да подобряват домовете и животите ни с всеки изминал ден, домашните отоплителни системи не правят изключение. Вместо да залагате на най-нискокачествените и енергоемки нагреватели от отминалите дни, електрическите конвектори ще са подобрение, което ще Ви се е искало да направите преди много време.

Невероятни ползи и предимства
Едно от най-бързо забелязващите предимства на електрическите конвектори е невероятната им елегантност и бляскавина. Предлагаме най-тънките конвектори – перфектни за всяка стая в дома. Не само това но и конвекторите самостоятелно се свързват директно с главният електрически източник на дома Ви, те просто няма как да станат по-лесни за инсталация. Поставате електрическия конвектор, свържете го и сте готови.

Изключително леките конвектори са подходящи и стенен монтаж, докато други по-обемисти единици ще са прекалено голями и тежки. От класически домове до минималистки апартаменти, те добавят уникална елегантна естетика, като не само изглеждат добре, но и вършат добра работа.

Когато става въпрос за производителност електрическите ни конвектори включват наша интелигентна система за контрол, вградена в термостатите им, за да поддържат идеална температура постоянно.
Температурата на въздуха в стаята се наблюдава, за да се използва точно необходимото количество енергия необходимо да я поддържа постоянно. За ваше максимално удобство термостатът е напълно програмируем.

Най-доброто от всичко обаче е че ще спестите цели 50% от сметката си за отопление, ако преминете на електрически конвектори. До ден днешен сме продали хиляди от тях и все още не сме попаднали на недоволен купувач.