Home » Статии

Tоп матраци Sleepy

Submitted by
bed-bedside-table_925x

Топ матраците са чудесно допълнение за вашия остарял матрак. Те могат да подобрят вече намалената му функционалност и комфорт. Много от по-новите модели притежават допълнителни функции, които оказват благотворно въздействие върху човешкото тяло.

Такива са топ матраците Sleepy. Те се предлагат в няколко варианта.

Топ матраци Sleepy с полиуретанова пяна имат антистрес ефект. Пяната може да бъде с различна твърдост.

Топ мараците с профилирана пяна имат масажиращи свойства. Така лежащия усеща намаляване на напрежението и позволява тялото да релаксира бързо.

Топ матразите с гладка пяна са класически. Дамаската на топ матраците съдържа сребърни нишки.

Топ матраците Sleepy с мемори пяна създават максимално удобство върху стария матрак. Подходящ е за хора, страдащи от болки в гърба и упражняващи тежък физически труд.

Топ матраци Sleepy имат и антицелулитна серия. Този вид топ матраци са със специален затоплящ плат, който има свойството да затопля леко дълбоките кожни слоеве. Това затопляне стимулира циркулацията на кръвта и изключително добър ефект върху кожата.

Проучване е доказало, че портокаловата кожа сред използващите антицелулитен топ матрак е намаляла приблизително 32%. Кожата на участниците в проучването изглеждала много по-стегната, гладка и гъвкава.

Дамаската на антицелулитните топ матраци Sleepy масажира кожата и усилва антицелулитното действия на матрака.

Друг ефикаен модел топ матраци Sleepy са тези с дмаска, съдържаща алое вера. Това има успокояващо въздейсвие върху кожата. Освен това се постига здравословна среда, в която човек получава качествен сън.

Всички топ матраци Sleepy се продават в тест период един месец. Логично е, че няма как да прецените дали един матрак е удобен седно пробване в магазина. Затова е направен и този едно месечен тестов период, в който всеки да усети дали наистина това неговия топ матрак.

Гаранцията на артикулите е 8 години. Доставмата на топ матраците е напълно безплатна, независимо къде живеете. Те са навити на руло и съхранението и пренасянето им е лесно.