Home » Мода и маниер

Тоалетна чиния, на която ще пожелаете да прекарате целия си живот

Submitted by
toaletna

Компанията Kohler представи уникален, високотехнологичен моноблок за тоалетна, в който сме сигурни, че ще се влюбите. Може дори да пожелаете върху него да прекарате… целия си живот. И защо не – тук ще намерите всичко, което ви е необходимо. Но да започнем отначало!

Името на тоалетната чиния е Kohler Numi. Тя може да прави практически всичко. На първо място – не е необходимо да докосвате с ръце капака й, защото той се отваря напълно автоматично, съвсем сам. След като си свършите работата, имате на разположение удобно самопочистващо се биде, което предоставя възможност за регулиране на температурата на налягането и водата. След това няма да се нуждаете от кърпа или тоалетна хартия, тъй като ще бъдете дискретно подсушено от въздушна сушилка. В хладните дни и нощи седалката на тоалетната няма да бъде неприятно студена, тъй като има вградени нагреватели. А докато седите върху нея, няма да ви заболят краката, тъй като може да ги поставите на комфортна поставка за крака. Налице е още светлинно осветление и система за ароматизиране.

Но не всичко свършва до тук! Ще бъдете приятно изненадани от наличието на вградени говорители и дистанционно управление, чрез които може да слушате музика по време на целия ви престой. Всъщност с дистанционното управление се осъществява и пълният контрол над тоалетната. Имате възможност да запаметите личните си настройки в паметта на устройството с помощта на сензорния панел.

Може би забравихте вече за какво сте влезли в тоалетната? Ако е така, цената на моноблока бързо ще ви “свали на земята” – необходими са ви 6400 долара, за да станете горд притежател на хай-тек тоалетната.