Home » Авто - Мото, Мода и маниер, Статии

Човекът според автомобила

Submitted by
cars

Колко пъти ви се е случвало докато карате, за да вземете някое гадже, да мислите за снизходителната усмивка, която ще предизвика у нея возилото ви. Дори и една такава случка е достатъчна, за да сте сигурни, че трябва да преобразите автомобила си, а дори и да го смените. Преди да се решите на каквато и да е промяна, прочете тази статия, в която сме подбрали пет неща, които автомобилът ви казва за вас, за да може да сте по-подготвени, щом дойде време за решения.

Външният вид.
Очуканата и раздрънкана трошка идва да каже, че вероятно или карате като олигофрен, или сте прекалено беден да си оправите ударения калник – и в двата случая това не говори добре за вас. Автомобил от преди потопа, който бълва огън и жупел при запалване, ще ви кара да изглеждате истински първобитен човек. Оправданието, че тази кола може и да е стара, но е толкова мощна, че ще направи за смях всеки нов модел, не говори почти нищо на една жена, особено ако през десет минути слизате да събирате паднали от нея чарколяци и ги слагате в багажника.

Интериорът.
Жените харесват хубавите материи за тапицерия, просторното купе дава бонус точки и може да се окаже полезно. Все пак трябва да имате голяма задна седалка, където да може да седне майка ѝ. Дамите не ги засяга особено колко са хубави стелките, касетофонът и други такива дрънкулки, но държат на това купето да е чисто. На никоя жена няма да ѝ е приятно да ѝ се налага да си подлага вестник, преди да седне на седалката. Разкарайте всякакви остатъци от сандвичи, препълнени с фасове пластмасови чашки и си купете ароматизитор, за Бога.

Размерът.
Ако се появите с кола колкото фадрома, е много вероятно жената да се стъписа. Несъмнено големите коли говорят за голямо самочувствие и его и малък “подизпълнител”. И това е напълно логично. Как смятате, че ще ви възприемат хората, щом обикаляте из града с огромен Hummer? Ако в главата ви изниква фразата “като най-големия гъзар”, единственото голямо нещо у вас е егото ви и имате проблем.

Цветът.
Хенри Форд е казал, че няма никакво значение какъв цвят е колата, стига да е черен. Това е напълно вярно, но трябва да е чиста. Червената кола означава или че живеете в град близо до София, известен с минното си дело, или че сте взели на заем возилото на дядо си. Бялото пък означава, че не правите разлика между автомобил и хладилник. Може и синьо, но трябва да е тъмно, защото, ако се появите в небесно синя Alfa Romeo, има огромна вероятност момичето, с което имате среща, просто да се направи, че не ви познава.

Тунинг.
Допълнителните подобрения по колата могат едновременно да привлекат женското внимание, но и са в състояние да провалят цялостното излъчване, както на вас, така и на автомобила ви. Едно леко раздуване на праговете може да изглежда добре, но не е разумно да накачулите колата си с всевъзможни лампи и светлинни ефекти, така че всички да смятат, че минава линейка. Хубавата музика също привлича внимание, но това не означава да запълните целия си багажник с туба, която да е в състояние да разбие камъните в бъбреците на дядо ви. Забавните акценти като някой духовит стикер на бронята или висулка от огледалото също са добра идея, но не трябва да се прекалява – не е добре колата ви е да облепена с лепенки, все едно че е колет, преиминал през всичките митници в света, а на огледалото ви да се поклащат синьо око, плюшен зар и диск на Драгана Миркович.

Източник: Made Man