Home » Секс

Чесънът стимулира сексуалната мощ на мъжете

Submitted by

Не е тайна, че храната, която ядем влияе върху съня, настроението, теглото, работата на сърцето и либидото.

Чесънът е един от продуктите, които буквално подсилват страстта на силния пол. Той е ключ към зашеметяващ секс както за жените, така и за мъжете. В него се съдържа съставката алицин, която подобрява кръвообращението и осигурява силна потенция.

Съществува цяла гама от продукти, които могат да засилят желанието за секс, като най-често действат на базата на половите хормони. Соята съдържа фитоестрогени, които имитират действието на женския полов хормон естроген. Стридите не само че са афродизиак, но те са и богати на цинк, и помагат за производството на тестостерон при мъжете. Това увеличава либидото и броя на сперматозоидите при силния пол.

Черният шоколад пък стимулира хормона серотонин и усилва настроението, разкриват колегите от БГНЕС.

Лютите чушки ускоряват метаболизма и увеличават притока на кръв към половите органи. Аспержите са богати на фолиева киселина, която регулира производството на хистамин, вещество, което се произвежда по време на оргазъм. И накрая консумацията на въглехидрати с високо съдържание на фибри осигурява доставка на енергия и сила, с които ще се отдадете на удоволствия цяла нощ.