Home » Секс

При проблеми с бременността

Submitted by

В нашето забързано ежедневие когато жените все по-често искат първо да постигнат определена висота в кариерата, а после да създават семейство и да раждат деца, трябва да се помисли за бременността. За голямо щастие все още има много жени, които се подчиняват на най-силния човешки инстинкт и много искат да се появи на света детето.

Често се случва така, че жената страстно желае да стане майка, но се сблъсква с трудности при забременяване. Съветите в тази статия са общи и не се отнасят за семейства, при които има медицински проблеми за бременност. За да се убедите, че вие и вашия партньор нямате хронични заболявания, трябва да се обърнете за помощ към квалифицирани специалисти, които ще ви направят необходимите изследвания. Така вие ще знаете има ли проблем със зачатието на бебе.

Медиците считат, че за да забременее жената, трябва да се постарае за мъжа. Те съветват бъдещите родители да се съобразят с някои правила. За бъдещата майка е много важно да се примат достатъчно витамини, за да се укрепи нейното здраве за да може леко да износи бебето. Най-благоприятно влияние за процеса зачеване и органите на малкия таз оказват фолиева киселина и витамин Е. Разбира се, с приемането на витамини трябва да се започне след консултация с гинеколог. Дозата на препарата за всяка жена е самостоятелна.

Най-важна роля в процеса на оплождане играят мъжките полови клетки, които задължително трябва да са подвижни и енергични, способни всеки момент да попаднат в главната цел – яйцеклетката. За да се укрепи мъжката сила, специалистите препоръчат да се спазва определена диета. Рационалното хранене основно трябва да има риба, орехи, месо, общо казано всичко, което съдържа повече белтъчини. Не се препоръча в този период (опити за забременяване на жената)силно спортно натоварване, защото то влошава качеството на спермата.

Разхождайте се често на чист въздух. Бъдещите родители трябва да прекарват повече време сред природата. Задължително се погрижете за това, ако искате бързо да настъпи бременността.

Счита се, че подходящо време за зачевате, т.е. бременност, са пролетта и есента. Пролетта е зараждане на нов живот в природата. Есента е благоприятна за това, че именно в този период при човека е пика на здравето получено е достатъчно количество витамини, починал си е на планина или море.