Home » Забавно

Партньорски хороскоп – синастрия

Submitted by

Едва ли има човек, който да не изпитва любопитство към собственото си бъдеще и това с партньора, който е избрал за своя житейска половинка. Някой хора твърдят, че е плашещо да знаеш бъдещето, но също толкова плашещо е, да не можеш да живееш в нехармонични отношения в семейството си.

Ако звездната карта на всеки от нас е предначертана, от мига на нашето раждане, то тогава, каква е причината да не надникнем в нея и да разгадаем ключа към собственото си Аз?

Личната рождена карта сравнена с тази на партньора се казва синастрия. Това е метод в астрологитя, който показва съвпадението на партньорско ниво и възможността една двойка да се радва на щастлив семеен живот, базиран на личните характеристики на всеки от партньорите.

Още в древна Гърция синастрията е била широко търсен начин за разгадаване на бъдещото семейно щастие. Хората са правили астрологична синастрия в големи детайли и са успявали да открият с лекота сходствата и съвпаденията между дадени партньори.

Името синастрия идва от гръцките думи за слънце и звезда. Ясно е, че изграждането на подобен хороскоп е сложен процес, който в древността се е извършвал от най-опитните астролози.

Днес, това също е сферата на услугите, които астролозите предлагат. Те правят т.нар. любовен хороскоп, известен като синастрия. Този анализ дава ясна представа за отношенията между партньорите, показва взаимодействието на техните лични планети и сходствата, които в обикновен план, наричаме хармония във връзката.

Защо е толкова желана услуга синастрията? Защото психологията отговаря на ред въпроси свързани с връзката, но не и на темата изначално сходни и допълващи ли са двама човека. Този тип любовен хороскоп внася светлина в този аспект.

Всеки човек би желал да има представа дали партньора, който е избрал е точният. Този, с който ще живее щастливо и ще може да преодолява трудности. Знаем, че живота не е низ от розови облаци, върху които двама души се разхождат. Има доста трудни моменти, които в една двойка са истинско премеждие. Въпрос на умения е да се справим с подобни спънки и на знания, как най-лесно бихме могли да се измъкнем от трудните ситуации , в които изпитанията на живота ни хвърля. Начини, по които дадени характери се справят и силата, с която успяват да вървят в тандем се анализира именно в любовния хороскоп.

Подобна любовна карта е истински ключ към връзката между двама партньори. Много често в синастричната карта се крият и малките детайли, които в началото на връзката си не сме забелязвали, но са важни и значими за съвместно съжителство.