Home » Мода и маниер

Модни трикове: как да изглеждате по-високи

Submitted by
po-visoki

Страхотна индивидуалност, красива усмивка и добро чувство за хумор почти винаги описват перфектния мъж. Освен тези природни дадености има някои естетически трикове, които ще ви дадат още повече увереност, като например как да изглеждате по-висок.

Умението да се обличаме добре изтъква още една от силните ни страни и ни представя в очите на околните в хубава светлина. Ниският ръст е един от проблемите, които често притесняват мъжкия пол. Според стилистите, той може лесно да бъде решен, като създадете визуална измама за по-висока фигура.

Обличайте се само в един тон, пише БГНЕС. Залог за успех са дрехите само в един цвят. Подходяща е тъмната гама като черно или тъмно сиво. Както не са подходящи контрастните цветове, така трябва да забравите и за ресните. В много редки случаи са позволени, но трябва да са вертикални, за да удължават фигурата ви. Колкото и да изглежда странно прическата също е от значение.

Тя може да добави няколко сантиметра към височината, ако подстрижете косата малко по-късо отстрани и я оставите по-дълга отгоре.