Home » Дневниците на една нимфоманка

Коя съм аз…

Submitted by
dvoikata

Здравейте пичове,

Екипът на for HIM club намериха моя сексуален живот за изключително интригуващ и пленителен, с много интересни случки, които ме помолиха да споделя с Вас. Признавам си, че да разкрия истинската си същност пред голяма аудитория, за мен е голямо предизвикателство. И все пак за мое лично успокоение може да ме наричате просто L.N.

Аз съм нимфоманка! Казвам го така директно и ясно, за да няма не разбрали.

Когато мъж чуе за някое момиче, че е страстна нимфоманка и прави чудеса където и падне, надали го интересува точно как изглежда, просто ще се отдаде на страстен и див секс. Но все пак с две думи ще опиша как изглеждам. Аз съм едно най-обикновено момиче на 21 години, 160 сантиметрово миньонче, с не много големи гърди, малко стегнато дупе и вагина която “крещи”, когато видя секси мъж около мен.

Това е едно чувство, което е толкова силно, че няма как да го удържа в себе си. Просто, когато пожелая някой, а аз желая почти всеки, той става мой независимо от обстоятелствата. Ако в преломния момент около мен няма мъж, си имам приятелка, която споделя моите разбирания за секса и с нея си помагаме, както само ние си знаем. Тъй като заедно имаме доста случки и може да се появява често в историите ми, ще я наричам просто B.

Където и да се намирам съм като един радар, който засича всеки един корав кур по улицата. Мога да се подмокря зверски, само от един изтрелян поглед от поредния мъж на съседната маса в кафето. Готова съм да го хвана за ризата и буквално да го завлека до тоалетната. Да му налапам оная работа и да не я изкарам от устата си, докато не се обезводни целия в мен. Обичам да го усещам твърд и пулсиращ в устата си…ммм, продължението ще го запазя за някоя от историите, които възнамерявам да ви разкажа.

Вече съм на третата чаша вино и една по една срещите ми с мъжкото достойнство взеха да изплуват. Така че с една ръка на клавиатурата, а с другата между краката си, почвам да пиша първата си интересна случка. Ще започна с деня, в който осъзнах, че съм нимфоманка.

П.П. За контакти с мен: L.N. on facebook