Home » Мода и маниер

Кои са първите 5 неща, които мъжът забелязва в една жена?

Submitted by
zabelyazva-zhena

Установено е, че повечето мъже се впечатляват от някои основни неща при жената. Странното е, че жените нямат реална представа кои са те. За това често се гласим излишно, а пропускаме основното – мъжете не забелязват повечето от нещата, които сме направили за да ги впечатлим. За това ви показваме кое всъщност ги привлича.

Силуетът – мъжете не обръщат директно внимание на отделните части на тялото ни. Те веднага ни лепват мислен етикет – изглежда добре или не изглежда добре. Това става интуитивно и бързо и дори самите те не влагат усилия, когато го правят. Още при първата среща мъжът знае дали жената го привлича.

Очите – важно е да гледаме избраният мъж директно в очите. Това показва нашата смелост и самочувствие. Директният контакт може да изгради трайни взаимоотношения. Важно е да подчертаем погледа. Използвайте молив за очи или очна линия и спирала за обемни мигли. Погледът ви трябва да е изразителен.

Гласът – той или привлича или отблъсква. Мъжете харесват различни гласове според вкуса си. Важното е да не показва притеснение или силно вълнение. Това ще го отблъсне веднага.

Дрехите – дори и да не забелязват всеки детаил, мъжете веднага ни преценят и ни слагат в някоя категория. Те ни преценят на базата на стереотипите си за различните видове жени. Целта е да оцелите правилния. Все пак важно е да изглеждате стилна и да подберете цветовете и кройките, които ви отиват.

Походката – тя е много важна. С правилната походка можете да свалите веднага един мъж. Трябва да бъдете изправена и да показвате самочувствие. Слагайте краката един пред друг и не преигравайте, а направете добро впечатление. Важна е и позата, с която седите и говорите.