Home » Статии

Кои са първите 5 неща, които мъжът забелязва в една жена?

Submitted by
buket

Установено е, че повечето мъже се впечатляват от някои основни неща при жената. Странното е, че жените нямат реална представа кои са те. За това често се гласим излишно, а пропускаме основното – мъжете не забелязват повечето от нещата, които сме направили за да ги впечатлим. За това ви показваме кое всъщност ги привлича.

Силуетът – мъжете не обръщат директно внимание на отделните части на тялото ни. Те веднага ни лепват мислен етикет – изглежда добре или не изглежда добре. Това става интуитивно и бързо и дори самите те не влагат усилия, когато го правят. Още при първата среща мъжът знае дали жената го привлича.

Очите – важно е да гледаме избраният мъж директно в очите. Това показва нашата смелост и самочувствие. Директният контакт може да изгради трайни взаимоотношения. Важно е да подчертаем погледа. Използвайте молив за очи или очна линия и спирала за обемни мигли. Погледът ви трябва да е изразителен.

Гласът – той или привлича или отблъсква. Мъжете харесват различни гласове според вкуса си. Важното е да не показва притеснение или силно вълнение. Това ще го отблъсне веднага.

Дрехите – дори и да не забелязват всеки детайл, мъжете веднага ни преценят и ни слагат в някоя категория. Те ни преценят на базата на стереотипите си за различните видове жени. Целта е да уцелите правилния. Все пак важно е да изглеждате стилна и да подберете цветовете и кройките, които ви отиват.

Походката – тя е много важна. С правилната походка можете да свалите веднага един мъж. Трябва да бъдете изправена и да показвате самочувствие. Слагайте краката един пред друг и не преигравайте, а направете добро впечатление. Важна е и позата, с която седите и говорите.