Home » Еротика

Истини и лъжи за Лейди Гага

Submitted by
leidi-gaga

Току-що излязла от продажба, новата биография за Лейди Гага “Покер лице-възход и възход на Лейди Гага” с автор Морин Калахан, предизвика огромен интерес, особено ако се вземе предвид фактът, че книгата открива много лъжи и измишльотини, които певицата лансира сама за себе си. И то само заради известността.

Всяко едно нейно появяване е неповторимо, а това отпреди около два месеца е най-драстичното що се отнася до нейните позиции.

Звезда, наследница на Мадона, подвижен цирк и лудо шоу, наречето го както желаете – Лейди Гага надскочи всичките си колеги през изминалата година, дори и кралицата на попа. Пътят до стремглавия успех и славата е осеян с тръни, макар че, ако щете вярвайте, не е и на половина толкова труден, както е описван. Стефани Германоти, както е истинското име на изпълнителката, не е живяла в тежки условия и в никакъв случай не е била “отрепка” в обществото. Израства в уютна и спокойна атмосфера и има привилегията да е от заможно семейство, с родители, които й угаждат за всичко. Посещава едно от най-елитните католически училища в Ню Йорк, а нейни съученички са Парис и Ники Хилтън, Каролина Кенеди.

Баща й е виновен за всичко
Нюйоркската репортерка Морин Калахан, номинирана за наградата „Пулицър”, разказва за Лейди Гага въз основа на разговори с хора от най-близкото й обкръжение – приятели, сътрудници, колеги, съперници. Въпреки че практически гради кариерата си от нулата, като аутсайдер, факт е, че дължи напълно успеха си на Джо Германоти. Благодарение на познанствата му с авторитетни хора тя има срещи с най-известните продуценти на големи издателски къщи. Баща й намира съвършения учител по музика – Дон Лорънс, който работи с Кристина Агилера и Бон Вокс. А Гага в замяна на това сключва договор, който се явява прецедент в шоубизнеса – да делят всичко, което печели, наполовина.

Най-самотното същество
Koлкото и успехът й да предизвиква завист при конкурентите, авторката на биографията на Гага твърди, че тя е едно от най-самотните същества на планетата. Тъй като тя не притежава класическа красота, която е необходима за големите неща в шоубизнеса, певицата се стреми към ексцентричността. И поддържа имиджа си до такава степен, че за себе си говори изключително в трето лице и се бои от самотата и винаги има някого до себе си, който да й прави компания. Иначе съучениците й твърдят, че тя е била напълно нормална и обикновена ученичка, а не непохватно момиче. Те смятат, че тя е открила съвършения начин да се приближи до голям брой млади и несигурни хора, каквито са тийнейджърите, и които вярват на всяка дума, произнесена от идола им. Авторката на биографията казва, че любовта на Гага към многобройни гей-фенове е така неистинска, както фалшиви са миглите й. Все пак тя е на мнение, че във всеки случай трябва да честити на изпълнителката за появата й и за интересната житейска история.

Мъж или жена е всъщност Lady Gaga
До неотдавна упорито се говореше из интернет пространството, че поп иконата Лейди Гага всъщност била Мистър Гага. А звездата не остава длъжна на злите езици и казва, че хората не бива да коментират пола й, а трябва да слушат песните й, и то най-вече текстовете. И добавя, че все пак всеки има право на избор. Неотдавна русокоската сподели нещо, свързано с най-големия си хит Poker Face. Песента е написана от нея самата, защото има много приятели рокери, които са запалени по покера. Но по-късно излиза с друго твърдение, а именно, че музикалното произведение е свързано не с друго, а със сексуалността й, с други думи – с влечението й и по мъжкия, и по женския пол. Лейди Гага „си слага лицето за покер“, когато прави секс с мъж, но фантазира за друга жена. И за това партньорът ѝ трябвало да разчете какво крие. Изпълнителката има списък със странности. Певицата е обсебена от идеята за мобилните телефони – не желае и да се докосне до тях, тъй като е убедена, че клетъчните вълни на апаратите могат да й причинят мозъчен тумор. Освен това капризната дама често кара бодигардовете си да я носят на ръце – не заради друго, ами просто не обича да ходи. Зад кулисите тя обикновено настоява да има чаша горещ чай, плато сирене върху лед и цяло печено пиле. И нищо, че обича да си похапва, за нас е повече от ясно, че има перфектно тяло. А това не е учудващо, имайки предвид хореографията на изпълненията й, за които се изисква сила, издръжливост и здравина.

Наскоро Лейди Гага обясни, че се подлага на много стриктен план за отслабване за звезди – не яде хляб, само консумира зеленчуци, салата и риба. От време на време си похапва паста. Три основни хранения и две хапвания, нискомаслени храни с фибри и здравословни въглехидрати и мазнини – това е менюто й, което включва също така и напитки без захар, при всяко ядене. Един ден в седмицата се позволява „ден за изневяра”. Тренировъчната програма за отслабване и поддържане на теглото на Лейди Гага се от състои от 25-минутни сесии всеки ден, които включват комбинация между силови и кардио упражнения. Позволяват се и два дни без тренировки през седмицата. Какво спокойствие само!