Home » Лукс

Идеи за парти за разкриване на пола на бебето

Submitted by
podarachnikutii

Една от най-вълнуващите части на бременността е да разберете дали очаквате момче или момиче, а партито за разкриване на пола е страхотен начин да включите приятели и семейство. Ако планирате да разберете и споделите пола на вашето бебе преди да се роди, ето как да планирате парти за разкриване на пола, както и някои креативни идеи да направите разкриването още по-запомнящо се и забавно. И след като всичко е разкрито, можете да се позабавлявате като решите какво ще е името на вашето бебе.

Вземете решение за тема за партито

Бъдете креативни и изберете уникална парти тема за вашето разкриване. Ето няколко идеи, които да ви вдъхновят:

 

  • Пирати или русалки

 

  • Футболист или мажоретка

 

  • Мустаци или червило

 

  • Сеньор или сеньорита

 

Най-добрата идея е тази, която подхожда на личността на вас и на вашия партньор и която лесно можете да обвържете с поканите, храната и декорациите.

 

Определете датата

Изберете място и дата. Датата ще трябва да бъде някъде след ултразвука в средата на бременността, който обикновено се случва около 20-та седмица, когато техникът по ултразвук ще може да види дали очаквате момче или момиче.

Изпратете поканите си за разкриване на пол

Изпращайте поканите за парти за разкриване на пол около месец или два предварително. Можете да намерите покани за печат онлайн, а някои дори са безплатни. Бихте могли да създадете свои собствени покани, които да отговарят идеално на вашата тема. Можете също така да спестите време, като изпратите имейл, съобщение или просто създадете събитие в социалните медии.

Освен основните неща като дата, час, местоположение и други подробности, посочете дали искате гостите да носят облекло, което да съответства на вашата тема, или да носят чиния с храна, която да споделите.

Най-очевидният вариант е да имате много сини и розови декорации. Можете да поръчате храна за парти, разкриващо пол, и да направите сладкиши, която са изпълнени със синьо и розово хранително багрило.

Бъдете сигурни, че и гостите ще се постараят с декорациите на подаръчни кутии с дарове за бебето.

Без значение каква тема сте избрали, можете да закачите плакат над входната врата и да зададете въпроса, който е на ума на всеки: „Той или тя? Влезте да видите! “Или просто„ Момче или момиче? “