Home » Him girls

HIM GIRLS Брой 5 – Габриела Янакиева

Submitted by
maxresdefault

Модел: Габриела Янакиева на 22 г. от гр. Варна

HIM:
Здравей Габи, кажи ни нещо повече за теб, с какво се занимаваш?

Габи:
Здравейте! Студентка съм по психология. Имам разностранни интереси: Обичам конен спорт, няколко години тренирах професионално. Фотомодел съм от шест години. Спортувам активно за да поддържам фигура. Хоби ми е макиажа.

HIM:
Участвала си на няколко конкурси за красота, кажи ни твоето мнение за конкурсите в България.

Габи:
Мнението ми е че не са на ниво. Макар, че съм печелила доста от тях, смятам че са загуба на ценно време. Не съм доволна от организацията и имиджа, който създаваш чрез тях в България.

HIM:
А какво мислиш за професията на модел?

Габи:
Интересна професия, която ти носи не само слава и доходи, но и лично израстване. Камерата те кара да свикнеш със себе си и да се доопознаеш. Да се харесваш и да го показваш. Доставя ми удоволствие да се снимам, да флиртувам с обектива и смятам, че това ми се отдава!

HIM:
Какво харесваш най-много в себе си?

Габи:
Харесвам екзотичното си излъчване, фигурата и магнетичният поглед.

HIM:
Какви мъже харесваш, с какво един мъж може да те спечели?

Габи:
Харесвам чаровни и обаятелни мъже със силен и властен характер. С чувство за отговорност. Мъже, които знаят какво искат и как да го постигнат, а не мамини момченца, които са свикнали на готово. Обичам да се чувствам в сигурни ръце. Защитена, обгрижвана и уважавана. Може да ме спечели, като ми покаже, че за него съм единствена и уникална. Като ми докаже, че мога да му вярвам (което никак не е лесно).

HIM:
Романтична натура ли си?

Габи:
Определено съм нежна, чувствителна и емоционална. Правят ми огромно впечатление малките жестове на любов… Обичам свещите, шампанското и горещите тела тлеещи в леглото. Със сигурност съм романтична.

HIM:
Нежен или груб секс?

Габи:
Отговора на този въпрос запазвам за себе си и партнъора ми!

HIM:
Най-нестандартното място, на което си правила секс?

Габи:
На много нестандартни места съм правила секс поради простата причина, че обичам да експериментирам и нямам задръжки. Може би най-нестандартното място е в една болница правейки се на лекарка, докато приятелят ми се възстановяваше след лека операция.

HIM:
Какви са бъдещите ти планове, какво искаш да ти се случи?

Габи:
На първо място в плановете ми е да завърша образованието си. Да посетя екзотични страни. Искам да се снимам за престижни списания в чужбина. И не на последно място да срещна човека, с който да изживея всичко това и още красиви мигове в бъдещето. А може би съм го срещнала!HIM:
Има ли нещо, което не те питахме, а ти искаше да споделиш с нас?

Габи:
Със сигурност има много неща, които мога да разкрия за себе си, но все пак трябва да има и нещо запазено в тайна, за да подбуди желанието ви да ме попитате отново!