Home » Him girls

HIM GIRLS Брой 2 – Роси Иванова

Submitted by

Модел: Росица Иванова на 24 г. от гр. Разград
Фотограф: Боби Решовски за Studio Reshovski
Грим: Цвети Баева
Локация: La Casa

HIM: Здравей, Роси, кажи ни нещо повече за теб, с какво се занимаваш?
Роси: Здравейте, миналия месец се дипломирах и съм доволна от този факт. Завърших много интересна и просперативна специалност – „Пространствен дизайн“. Имам амбицията да се развивам в тази област за в бъдеще, но на този етап съм се захванала с малко по-различни дейности отново в областта на рекламата. Ще спестя подробностите, тъй като все още не са станали факт и не искам да говоря за тях предварително.

HIM: Какво мислиш за професията на модел?
Роси: Това е красива и не толкова лесна професия, както изглежда на пръв поглед. Естествено и е до време, както всички знаем. Казвам не толкова лесна, защото всички си мислят, че няма нищо сложно в това да застанеш пред обектив и някой да почне да те снима. Напротив, камерата не обича всички и както може да извади най-привлекателните черти в даден човек, така и може да се получи обратен ефект. Въпрос на усещане и работа в екип е това да се получи една красива снимка примерно, това е вид изкуство, което не всеки владее.

HIM: Какво харесваш най-много в себе си?
Роси: Като цяло се харесвам, естествено и аз имам недостатъци, които логично не бих разкрила, но в крайна сметка ако цялостно не се харесвах нямаше да си позволя да се показвам пред широка аудитория.

HIM: Какви мъже харесваш, с какво един мъж може да те спечели?
Роси: Обичам силни мъже-физически и психически. Такива всяващи респект,дори ако щете страхопочитание. Не обичам типичните сладникави красавци. Обичам изтънченият чар, подчертана, но не изкуствена красота. Харесвам ги високи, добре сложени, но не прекалено релефни. Държа да усещам че мъжа до мен е наясно със себе си, знае какво иска и знае как точно да го получи.

HIM: А да те отблъсне?
Роси: Прекалената увереност, граничеща с нотки на заповедническо поведение.

HIM: Романтична натура ли си?
Роси: Понякога.

HIM: Кое е най-запомнящото се нещо, което мъж е правил за теб?
Роси: Обикновено аз правя най-запомнящите се неща за мъжа… хахах!

HIM: Нежен или груб секс?
Роси: Предпочитам по-грубия секс, но понякога и аз имам нужда от нежност.

HIM: Най-нестандартното място, на което си правила секс?
Роси: Не съм правила секс на нестандартни места, обичам да ми е комфортно, така се отпускам повече.