Home » На четири очи

Ексклузивно с Устата специално за HIM.bg

Submitted by

– Здравей, нека първо те попитам как те наричат хората около теб? „Здрасти Уста”… или „Здрасти Иване” , как предпочиташ?
– Иване е добре, но не бих възразил и на Ваше Величество (смее се).

– Защо избра този псевдоним – “Устата”, във всички свои интервюта казваш,че е заради „таланта ти”…. целуваш се много добре. Това някаква шега ли е или…..кой всъщност ти даде този прякор, ако е така, вероятно някое момиче? Разкажи ни?!

– Разбира се, че е шега, но ако ви разкажа цялата истина ще трябва да ви убия. Това беше преди повече от 15 години, така че го приемаме като пазена тайна.

– Как протича един твой ден?
– Ставам рано, в 8.00 пия кафе, ровене в нета, срещи, срещи, срещи, записи. Вечер ако не съм на участие се прибирам и се радвам на семейството си.

– За какво обичаш да харчиш парите си?
– Оооо, ако е лично за мен, за дрехи разбира се, обувки, аксесоари. За съжаление обаче много често ги харча за неща, които не обичам, като лизингови вноски, застраховки, кредити…

– Всичкият този шум, ангажименти и известност сигурно пречи на личния ти живот? Въобще остава ли ти време за семейството?
– Да разбира се че остава. Ако бях шофьор на TIR примерно, дори по-рядко щях да ги виждам.

– Какво правите когато сте заедно?
– Общо взето каквото каже малката, тя решава как ще прекараме свободното време, а ние просто се грижим да има весели детски спомени.

– Имаш ли хора около теб, които можеш да наречеш свои приятели? Имам предвид хора от т.нар. хайлайф или не съществува приятелство в тези среди? Можеш ли да споменеш няколко имена?
– Не бих казал, че имам. Ударите обикновено са от хора, които не очакваш.

– А хора, които безкрайно много те дразнят? Сещаме се за един човек… Миро, а някой друг?
– Той вече не ме дразни, може би защото не съм го срещал напоследък. Скрил се е.

– Нека те попитам за актьорството, в едно свое интервю казваш, че винаги си искал да бъдеш актьор. Взимаш ли участие в кастинги, ще видим ли твоята игра някъде?
– Имам предложение за един филм, но не съм дал окончателният си отговор. Да, винаги съм искал да участвам и някой ден ще ме видите на голям екран.

– Чухме, че в момента работиш по някакъв рекламен проект? Има ли връзка с Nestle? Издай повече около рекламата?
– Да има. Това е новия проект на Mahnum, Magnum Cuba Libre. Рекламата е доста интересна, необичайна и провокативна. Повече ще разберете след като стартира кампанията. Изключително съм доволен, че отново си партнираме с Nestle и се надявам всичко, което направихме да се хареса на феновете.

– Направи дует с Тони Стораро? Доволен ли си, смяташ ли да продължиш съвместната си работа с него?
– Това по-скоро беше ремикс на едно негово парче. Направихме го защото на мен ми е любимо и ако трябва да бъда честен не очаквах публиката чак толкова да го хареса.

– А ще издадеш ли нещо около проекта ти с кубинския зъболекар, живеещ в България? Кога да очакваме парчето?
– Това е новия ми проект Cuba Libre. Очаквайте го скоро. Но Алекс Линарис не е зъболекър , а… психиатър.

– Специално за феновете на чалгата подготвяш турбо кючек от серията “Мале, мале 2″. Това някаква нова версия на парчето ли ще е или ще е нещо различно, просто ще запазиш звученето, примерно?
– Просто ще запазя звученето. Парчето е изцяло ново, авторско, но тепърва започвам с текста. Обещавам да не се бавя.

– В много свои интервюта казваш, че възнамеряваш да прекратиш с дуетите. Защо така? Голяма част от хитовете ти са дуетни парчета?
– За сега, да. По-късно може пак да се върна, но нека не уморяваме хората. Сега ще се съсредоточа върху проекти, които са интересни, повярвайте ми!

– А да очакваме ли нов албум от Устата?
– Може би през октомври.

– Има ли нещо, което искаш, а все още не ти се е случило?
– Разбира се че има, аз никога не спирам да мечтая.

– Сещаш ли се за нещо интересно около теб, което да споделиш, а ние не те питахме?
– Дали чакам второ … тайнаа (смее се)!

Интервю: Кристина Белчева
Снимки: Личен архив