Home » Дневниците на една нимфоманка, Рубрики

Едно единствено “Здравей” се оказа достатъчно

Submitted by

Здравейте отново приятели. Надявам се, че мога така да Ви наричам, а някои от Вас един ден може да ми станат и нещо повече от просто приятели. Обещах да Ви разкажа за момента в който осъзнах, че всъщност мъжкото достойнство е нещо повече от голямо твърдо и топло усещане вътре в мен…

Бях на 15 и все още нямах сериозен приятел, доколкото сериозен може да бъде един приятел на 15 годишно момиче. По онова време се заглеждах по всички момчета в училище. Тогава ми беше и първият секс. Честно, да си призная, не беше като в сънищата ми, но беше първата крачка към едно ново житейско пътешествие.

Година по-късно, дойде и преломният момент в живота ми. Беше късна пролет. Тъй като тогава живеех в крайбрежен град се разхождах по плажната алея. Все още времето не ставаше за плаж, но имаше наизлезли хора на разходка заради хубавото време. Имаше и едно момче на около 25 години (така и не разбрах точно на колко е), който беше легнал на плажа гол, само по едни супер изрязани бански и се печеше под все още слабото пролетно слънце. Имаше страхотно тяло, лек загар, набола брада и гледаше през наведените си тъмни очила как се разбиваха вълните в близкия вълнолом.

Нещо вътре в мен трепна, но въпреки това подминах и продължих разходката си. След около 10 минути, реших да се върна и да хвърля още един поглед. Така, в продължение на час, минах няколко пъти покрай него. След всеки хвърлен поглед все по-силно нещо в мен трепваше. Докато минавах за пореден път забелязах, че моят мачо вече го нямаше. Спрях се и се изяждах от яд защо не го заговорих, докато извендъж чух глас точно зад мен: „Здравей…“, обърнах се и той седеше изваян пред мен, вперил изпепеляващ поглед, сякаш сините му очи отразяваха цялото море. Без да ме изчака да му отговоря ми предложи да останем заедно на плажа и да гледаме залеза. Изведнъж треперещата топка в гърдите ми се спусна на долу и затуптя между краката ми. Силни топли вълни започнаха да ме обливат и усещах, че нещата няма да свършат само със залеза.

Вече бяхме само двамата на плажа. Сами пред залязващото слънце. Изведнъж той стана, съблече оскъдните си бански и чисто гол се гмурна във вълните прииждащи от морето. Погледна към мен и само с едно кимване ми показа, че иска и аз да се присъединя.

Не издържах повече, не можех да устоя на желанието, което изригваше като вулкан. Съблякох се чисто гола. Зърната ми стърчаха възбудени, между краката ми беше като в пещ. Докато се приближавах към красивия мъж, съзрях през кристално чистата вода силната му възбуда. Исках да усетя твърдостта между пръстите си и още в следващия момент му го сграбчих с две ръце. Беше толкова топъл и твърд!
Никога до сега не бях чувствала такова привличане към мъжки член. Прикленах и го налапах целия, чак до тестисите му. В продължение на няколко минутно фелацио той не можа да каже нито думичка. Целия се тресеше от кеф. Казах си „Боже, толкова ли съм добра…“. Чувствах се сякаш това е нещо, което съм измислила аз. Чувствах се в мои води.

Сграбчи ме със силните си ръце и докато се усетя лежах на брега, върху мокрия пясък. Усещах ласките и целувките му по цялото си тяло. Беше ту нежен…, ту груб. Прекара нежно пръсти върху клитора ми и започна бавно и ритмично да ме гали. Бях на върха на възбудата. Възседнах го отгоре и започнах нежно с нокти да го драскам по мускулестото му тяло. Идваше ми да изкрещя. Движех се във всички посоки, не исках да остане и милиметър от влагалището ми недокоснато от здравия му и горещ член. Изглежда, в този момент той усети, че няма да издържи още много, сграбчи ме и ме обърна по корем. Хвана ме нежно със здравите си ръце през кръста, придърпа дупето ми към себе си и рязко го вкара в мен. Стоновете ми ставаха все по-силни, но и за миг не се притесних, че някой ни гледа или чува. За нищо на света не бих спряла такова удоволствие.

Движенията му ставаха все по-бързи и рязки. Усещането беше толкова невероятно, че започнах да се треса цялата от кеф. В този момент усетих силни горещи вълни и с всяка клетка от тялото си почувствах силен екстаз. Това ми беше първият истински оргазъм. Не исках никога да свършва.

Изглежда това за него беше преломният момент. Изкара го от мен и обля целият ми гръб с горещата си течност. Усещах я от раменете до кръста си. Беше толкова много и възбуждащо, че изведнъж се разтресох отново цялата и получих втори двойно по-силен оргазъм.

Останах неподвижно, легнала гола, на все още топлия пясък, без да помръдна повече от 10 минути. През цялото време се чуваха само разбиващите се морски вълни. Когато успях да си поема дълбоко въздух и можех да кажа първата си дума, се обърнах и видях, че него го нямаше. Погледнах и съзрях в далечината как моят мачо се отдалечаваше с бодра стъпка.

Легнах по гръб и нито за миг не се замислих защо си е заминал без да каже и думичка. Просто гледах небето и вече леко събуждащите се звезди. Не усещах тялото си и само с лека усмивка на лицето си казах, че това ще е нова страница в живота ми. Секса за мен се превърна от прост физически акт, в култ към който се отдадох цялата.