Home » Здраво тяло, Релакс

Добро здраве с качествен Био баланс

Submitted by

Био баланс е ефективна хранителна добавка, приемането на която осигурява балансиране на всички съставки на храната. Тя помага за изгаряне на мазнините в организма, стабилизира нивото на холестерола, бори се с излишните килограми и почиства много добре дебелото черво.

Био баланс е със спазен баланс между разтворимите и неразтворими влакна и има високо съдържание на пектинови вещества. Произвежда се само от естествени растителни суровини. Разтворимото влакно спомага за намаляване риска от сърдечно-съдови заболявания, понижава нивото на захарта и холестерола в кръвта. Неразтворимите влакна са естествен сорбент, който съдейства за лесно почистване на дебелото черво и изхвърляне на шлаката. Благодарение именно на неразтворимото влакно се ускорява предвижването на храната в стомашно-чревния тракт.

Другата съставка на тази уникална хранителна добавка пектиновите вещества извеждат натрупаните в организма токсични вещества и така го предпазват от нанесени сериозни поражения. Пектинът оказва много добро влияние върху регулирането на холестерола и по този начин намалява риска от атеросклероза. Естествените съставки в сместа помагат за намаляване на теглото и съдействат по лесен начин да се отстранят отлаганията от мазнини. В резултат на общото контролиране състава на кръвта се подобрява тонуса на целия организъм.

Когато човек поема храна, която му осигурява повече калории от тези, които му са необходими, то излишните калории се складират в мастните клетки. Това се получава независимо какви храни консумирате – белтъчини, мазнини, въглехидрати. Ако постоянно се натрупват мазнини, то резултата е високо кръвно налягане, високо съдържание на захар в кръвта, ниско ниво на добрия холестерол, отлагане на мазнини около талията. Всички тези заболявания като цяло се наричат метаболитен синдром.

Естествените растителни компоненти в Био баланс не съдържат глутен и това прави тази уникална добавка подходяща за всеки човек. Хранителната добавка може да се приема от възрастни и деца. За Био баланс не са посочени противопоказания, но трябва да се определи нужната доза. Добре е да се направи консултация с лекар, а дозировката зависи от теглото на човека.

За повече информация може да посетите някой от сайтовете, разкриващи значението и състава на този уникален продукт. За подробности, свързани с употребата на Био баланс, може да се информирате от съответните специалисти чрез посочените контакти на съответния сайт.