Home » Новини

Къде да празнуваме детски рожден ден в София

Submitted by
rd

Няма място за чудене къде и как да организирате детски рожден ден София. Вашето най-правилно решение е TeamPlay.Zone. Това изключително модерен клуб за виртуална реалност, където младежите и децата се потапят в един виртуален свят и под формата на игра успяват да тренират важни личностни качества, които ще, а им от ползва в живота.

Някои родители се отнасят скептично към подобна идея, но всяко дете ще предпочете забавните игри в клуба за виртуална реалност пред рождения ден в парти център. Родителите трябва да приемат, че модата и предпочитанията на децата по отношение на забавленията се мени много бързо.

В TeamPlay.Zone единственото строго съблюдавано изискване е децата под 12 годишна възраст да са с възрастен придружител. Всичко останало, свързано с организацията на детски рожден ден София, остава грижа за служителите на клуба.

Родителите могат сами да изберат игрите, които да бъдат подготвени за партито или поне да споделят какви са интересите на поканените деца. Обикновено от клуба предпочитат да предлагат интерактивни игри, подобни на Нинтендо, на по-малките деца.

Служителите, които се грижат за организацията в игралните зали и подбора на игрите, по време на самата игра ще наблюдават участниците, за да могат да им се притекат на помощ при нужда от съвет или инструкции. Ако родителите желаят, могат да бъдат направени снимки на участниците в забавлението по време на самите игри или в залата за почерпка.

Запазване на ден и час за детски рожден ден София можете да направите по телефона, на място или през фейсбук страницата. Всяка една направена резервация може да бъде отменена до 24 часа преди събитието.

Заплащането може да се направи с карта или на място. Всеки може да избере удобния за него начин. Задължително е на рождения ден да има поне 20 деца, за да могат да се оформят поне 3 отбора за игри в три отделни зали.