Home » Мода и маниер

Дамски кецове

Submitted by
damski-kecove

Някои го обичат горещо! Ако не сте като други момичета, които използват обувки с токчета, тогава вижте как можете да носите прекрасните и удобни дамски кецове. Трябва да призная, че някои дами мразят кецовете, но повярвайте ми, те изглеждат наистина страхотно! Има толкова много уникални идеи за облеклото, които можете да носите в съчетание с дамски кецове.

Ще изглеждате особено сексапилно и горещо, благодарение на едни бели висококачествени дамски кецове с по-висока подметка, фина рокля без ръкави и черни слънчеви очила. Минималистичен и бляскав стил!

Ако не сте решили какъв цвят, дизайн и височина на платформата да си купете, универсални са черно-белите кецове, тъй като те идеално се вписват в ярки, неутрални и монохромни тоалети. Лично аз харесвам този специален, малко футуристичен минимализъм, който се вижда в градските стилове.

Някои дами се държат интелигентно и са вдъхновени от спортно-елегантния шик. Чудесно изглежда момиче, което носи прозрачни пластмасови слънчеви очила, обикновена бяла тениска, черно кожено яке и тесни дънки, обуто в страхотни дамски кецове в бяло.

Варените тесни дънки пък се съчетават страхотно със сребристи кецове с платформа.

Някои обичат обикновените и случайни съчетания. Идеално е съчетанието на черни кецове с бяла подметка с прави черни дънки и сив вълнен пуловер.

Ако сте пънк по сърце, тогава по-добре го покажете! Облечете черно кожено яке, кремаво-бял топ, черни кецове с и шипчета.

Виждате, че кецовете могат да се съчетават чудесно с всякакъв стил дрехи. Те са удобни и практични и се предлагат в разнообразни цветове на пазара, което допълнително увеличава шансовете за удачно съчетаване с различни типове дрехи.

Кецовете могат чудесно да се обуят дори и с рокля. Достатъчно е да си изберете подходящ цвят кецове. Разбира се, ако носенето на кецове не е вашата страст, не се насилвайте. Можете да се снабдите с удобни спортни обувки за ежедневието, които наистина ви допадат.