Home » Авто - Мото

BMW Серия 3 е най-красивият автомобил за 2011 г.

Submitted by
BMW Серия 3

Новото BMW Серия 3 е най-красивият автомобил за 2011 г. сочи анкета сред автомобилните фенове в цяла Европа, организирана за 27-ми пореден път от спортния канал Eurosport и Международен автомобилен фестивал. Още от първата си генерация BMW Серия 3 е носител на най-ярките отличителни черти на дизайна и характера на марката. Победата в класацията “Най-красив автомобил за 2011 г.” потвърждава статуса и на шестото поколение на модела, като идеалната комбинация между динамика и естетика.

Вдъхновена от богатата история на модела, шестото поколение на BMW Серия 3 е с внушителна визия, която интерпретира по нов начин и последователно доразвива типичния за марката дизайн. Дългият преден капак, късите надвеси, дълго междуосие и изтеглена назад пътническа клетка на новата спортна лимузина подчертават типичната за BMW динамика. Тя е още по-силно изразена благодарение на ниските, достигащи до бъбрековидната радиаторна решетка фарове.

За пръв път за новото BMW Серия 3 се предлагат три линии на допълнително оборудване – „Sport”, „Luxury” и „Modern”, които включват внимателно подбрани дизайнерски елементи. Всяка от тях по изключително индивидуален начин подчертава характерното собствено излъчване на новата спортна лимузина BMW Серия 3. Премиум-атмосферата на новия модел се подчертава и от ексклузивните, изискани комбинации от материали и най-високото качество на изработката. През лятото на 2012 г. ще бъде добавен и М спортен пакет, включващ специални опции в екстериора и интериора на модела.

В гласуването за „Най-красив автомобил за 2011 г.” участваха над 73 000 души от цяла Европа. В периода 8 декември 2011 г. – 18 януари 2012 г. те са изразили своите предпочитания сред над на специално разработената Интернет платформа www.mostbeautifulcar.eurosport.com Резултатите бяха обявени на специална церемония по време на 27-то издание на Международния автомобилен фестивал в Париж.