Home » Мода и маниер

Бельото има значение

Submitted by
belio

Ако си мислиш, че „късметлийските“ ти боксерки, които престояват в шкафа вече 8 поредна година, все още са актуални, най-вероятно грешиш. Ще ги познаеш по следните черти – леко избелели, с пораздърпан ластик, протъркана материя и с някое друго петно. Всеки мъж има такова бельо в шкафа си и всеки трябва да знае, че мястото му е на боклука. Дори да си мисли, че с тези боксерки много му „връзва“.

Ще ме прощавате, ама хайде стига глупости. Старото бельо е за парцали. Ето защо.

Бельото се вижда
Някои модели дънки стоят на хълбоците и това автоматично показва ластика на боксерките ти. Ако се наведеш или вдигнеш ръка и блузата ти се вдигне, всичко лъсва. Затова подбирай боксерките си със стилен ластик и никога не носи или затъквай вътре потник. Жените забелязват тези неща и не искат да си те представят с кофти бельо.

Бельото прави впечатление
За суетните мъже, които обръщат внимание на дрехите и визията си, бельото не трябва да прави изключение. Ако ще изглеждаш добре, прави го като хората. Много момчета харчат луди пари за дрехи, а на финала си купуват чорапи за по лев. Детайлите могат да подобрят, но и да съсипят една визия.

Бельото е важно за удобството
За да се чувстваш максимално комфортно в бельото си, не си купувай твърде широки или твърде впити слипове и боксерки. Твърде тясното бельо пречи на оросяването на кръвта. Твърде отпуснатото бельо, в което гордостта ти се мандахерца свободно, изглежда като памперс и не е секси. Не си купувай бельо от синтетични и найлонови материи, защото те спарват. Памучното бельо е най-добрият избор.

Бельото повишава увереността
Хубавото бельо ти дава допълнителна увереност. Ако се чувстваш добре долу, това ще си проличи и в поведението ти. Ако под дънките ти се покаже част от боксерките и на жената и хареса какво вижда, така и ти ще се почувстваш спокоен и уверен да продължиш в играта. Хубав чифт боксерки ще покаже на момичето, че не се притесняваш от тялото си и не се страхуваш да го показваш. А това е нещо, което ги възбужда и при всички положения ще приключи добре за теб.

Никога не знаеш кога ще се съблечеш
Да си фантазирал за случаен, разгорещен секс, който те връхлита буквално от нищото? Е, представи си, че наистина се случи. Трябва да си максимално добре подготвен за случка от подобно естество. Независимо дали отиваш на работа, да пиеш бира с приятели или за сутрешен крос, винаги очаквай неочакваното и носи хубаво чисто бельо.

Никога не си позволявай следните слабости:

да носиш един и същи чифт боксерки или чорапи два дни подред
да обуеш боксерки с мечета, кученца или подобни щампи
да си купуваш боксерки, върху които се четат надписи от типа „Mr. Big”, „Вътре дреме звяр“, „Събуй ме“ или „Лапни ме“.