Home » Статии

Защо да купим на детето си акумулаторна кола?

Submitted by
акумулаторна кола за игри навън

Перфектният родител – химера, или нещо съвсем реално? Има ли такова понятие като „перфектен“ при отглеждането на детето, или по-скоро това е просто стремеж, който няма как да бъде осъществен? Колкото и да искаме да сме съвършени, възпитавайки и грижейки се за наследника си, това не винаги може да бъде постигнато, тъй като понякога си мислим, че сме на прав път, а реално това изобщо не е така…

Можем, обаче, да се вслушаме във вътрешния си глас и да оставим той да ни води, отглеждайки децата си. Много често дори самите те ни подсказват какво им е нужно, за да бъдат щастливи, но ние просто не ги чуваме. Убедени в своята правота, продължаваме да правим едно и също, а накрая се чудим къде сме сгрешили. Послушайте детето си – то най-добре знае от какво точно има нужда!

Дори и да даваме цялата си любов на своите наследници, понякога те искат и още нещо. Като например да им бъде купена нова играчка, или пък да им бъдат осигурени различен вид забавления. А чували ли сте за така наречените и небезизвестни акумулаторни коли за деца, които много от децата имат, а други пък все още само мечтаят за тях. Този вид съвременни „играчки“ са доста популярни сред най-малките, заради това че им дават възможност за безкрайни забавления на открито. Ако Ви е писнало как точно да развличате детето си, когато го изведете на разходка, ето Ви една чудесна идея – акумулаторна кола за двора или парка през уикенда! Тези коли са подходящи както за момчета, така и за малки принцеси, които се чувстват отегчени от купищата кукли в коша за играчки. Детските акумулаторни коли са малко нестандартен начин за игра, но пък доста ефективен и популярен. Подарете нещо различно на съкровището си и направете дните му изпълнение с море от положителни емоции, от които то има толкова голяма нужда!

Как да изберем детска кола с акумулаторна батерия?

Първо преценете размера на колата, дали отговаря на възрастта и килограмите на вашето дете.
Ако имате две деца или често имате гости, помислете дали двуместен вариант акумулаторна детска кола не е по-доброто решение за игри навън.
Ако детето ви ще управлява колата през по-пресечен терен инвестирайте в детско превозно средство с меки гуми и амортесьори.
Помислете за сигурността на детето си и изберете кола с предпазни колани
При условие, че имате бюджет може да купите по-висок клас возило като акумулаторен джип с всевъзможни екстри като led светлини, музикални ефекти, стерео радио, usb слот, Bluetooth за връзка с телефон, предни и задна скорост, MP3 или MP4 плеър плеър.

Най-търсените коли с батерии?

Според сайта за детски играчки ohoboho.com в момента на пазара се предлагат изключително добре изработени акумулаторни коли. Сред най-търсените марки возила на батерии са сполучливи имитации на модели като Volkswagen Touareg, Mercedes GLS63, Audi S5 Cabriolet които се предлагат на цени от 400 до 600 лв. Ако бюджета ви е по-скромен може да разгледате продукти като окумулаторен мотор или бъги, както и по-скромни коли на цена около 200-250 лв.