Home » Lifestyle

7 експертни съвета за избор на портфейл

Submitted by
portfeil

Много хора да подценяват ролята на личните им портфейли. За тях те са просто функционален предмет, който използват за съхранение на пари. В резултат на това те често си купуват портфейли, които въобще не са подходящи за тях. Когато изберете внимателно, ще купите портфейл, който е съобразен с вашите нужди

  1. Изберете изчистен модел

Портфейлът е важен аксесоар, който трябва да си подхожда с всичко. Обикновения стил е най-доброто в случая. Прост и спретнат портфейл с обикновен цвят и дори минималистичен стил е универсален. Подходящ е както за официални, така и за случайни събития. Този портфейл ще се съчетае добре с повечето дрехи в гардероба ви.

  1. Изберете правилния размер за вашия портфейл

Трябва да избягвате портфейл с големи размери. Не мислете, че трябва да купите голям портфейл, за да побира много. Обемистият портфейл е много грозен. Ще ви е по-трудно да сложите портфейла в джоба на панталона си.

Преди да тръгнете да купувате нов портфейл, почистете портфейла си и оставете всичко от портфейла си на масата. Изхвърлете нещата, които не са ви нужни, например старите сметки или карти с изтекъл срок.

  1. Не ограничавайте избора си за материали

Видовете и дизайна на портфейлите не са единствените неща, които трябва да имате предвид, когато излизате да си търсите нов портфейл. Имате повече от 1 възможност за избор на материал, освен кожа.

Можете да експериментирате с други налични опции като памук, полиестер и плат. Всички те имат своите плюсове и минуси.

  1. Разгледайте портфейла като дългосрочна инвестиция

Вашият портфейл наистина е инвестиция, за която трябва да отделите прилично количество време и усилия. Трябва да сте наясно колко искате да похарчите за портфейла си. Ценовите диапазони на портфейлите на пазара варират значително.

Ако се нуждаете от портфейл, който да използвате дълго време, добре е да инвестирате по-голяма сума пари. Висококачественият портфейл от реномирана марка с първокласно качество ще издържи дълго време. В допълнение, той е аксесоар, който показва модния ви усет и социалния ви статус.

  1. Изберете подходящия цвят за вашия портфейл

Ако често носите портфейла си на работа и работите в банка, по-добре е да изберете тъмни цветове като черно или бяло. Ако работите за творческа атмосфера, можете да изберете много по-цветни модели.

  1. Помислете за отделенията на вашия портфейл

Ако обичате да носите много неща, включително кредитните си карти, сметките и банкнотите, трябва да потърсите портфейл с много различни отделения. Има някои портфейли, които съдържат слотове за SIM карти и карти с памет. Помислете за такива портфейли, ако носите такива неща.

  1. Обмислете технологията за блокиране на RFID

Струва си да разполагате с технологията за блокиране на RFID . Тази технология ви помага да попречите на високотехнологичните крадци да четат информацията от вашите кредитни и дебитни карти.