Home » Услуги

3 идеи за персонализирани подаръци, с които да се откроим

Submitted by
3 идеи за персонализирани подаръци

Всеки от нас поне веднъж в живота е изпадал в затруднение, когато се налага да купи подарък. Започваме да ровим в паметта си за интересни идеи, които да са подходящи за човека и повода, който ще отпразнува. Разбира се, този процес звучи много по-лесен на думи, отколкото е на практика.

Ето защо в тази статия ние ще обобщим 3 страхотни предложение за персонализирани подаръци, които ще се запомнят.

1. Карикатура

Няма две мнения по въпроса, че този вид изненади отбелязват своя бум в момента и са едни от най-търсените персонализирани подаръци. Причината се крие в това, че са сравнително рядко срещани. Художниците бързо се ориентираха и започнаха да предлагат услуги и в тази сфера. Когато изберем сюжетът за карикатурата, е добре да разгледаме творби на различни артисти, на които да се доверим за изпълнението на задачата. Колкото по-богато портфолио могат да ни покажат, толкова по-лесно ще ни спечелят. Не е изключено цената, която ще ни дадат да е по-висока, но определено не бива да имаме колебания дали карикатурата ще е професионално направена. Доброто качество гарантира приятна изненада при подаряване на персонализираните подаръци по всеки повод, като тези тук https://podaraci.bg/bg/personalizirani-podaraci

2. Гравирана химикалка

Без съмнение, това е невероятен подарък за хора, чиито професии са свързани с подписване на документи. Всички учители, лекари, адвокати и прочие, в работата си постоянното използват химикал. Разбира се, че биха останали очаровани, ако имат такъв с тяхното име под формата на персонализиран подарък.
Всеки път, когато го погледнат ще се сещат за човека, който им го е подарил. И в този случай, както и с карикатурата, получателят може да е мъж или жена. Цената зависи от вида на химикалката. По-луксозните, логично, ще са по-скъпи.

3. Ключодържател със снимка

Персонализиран подарък, който в последните години продължава да се прави, защото е просто чудесен. Фирмите, които ги изработват започнаха да ги правят с различни форми, подходящи за подарък за най-различни поводи – покупка на къща, нови кола, раждане на бебе и прочие. Разнообразието е меко казано огромно. Обикновено от едната страна на ключодържателя има снимка, а от другата – специален надпис.
Тази изненада е повече от лична и ще носи приятни спомени всеки път, когато се използва, което в случай с ключовете е ежедневно.

Персонализираният подарък е много по-скъп от практичният, защото показва отношение и старание. Избирайки да направим именно такъв, със сигурност няма да сгрешим.