Home » Релакс, Топ 10

10 задължителни неща за нощното ти шкафче

Submitted by
noshtno-shkafche

В истинския сексуален живот всичко, което ти е необходимо, трябва сам да си го приготвиш. Затова ви предлагаме списък с 10 необходими неща, които могат да ти свършат полезна работа по време на секс и които лесно можеш да събереш в нощното си шкафче или някъде другаде близо до леглото. Така следващия път, когато гаджето ти дойде у вас, ще си подготвен за поне част от нещата, които може да ви хрумне да правите.

И така, започвай да отмяташ:

1. Бутилка с вода
Често след уморителна физическа дейност се стига до дехидратация. Особено през лятото. Ако държиш бутилка с вода близо до леглото, ще можете да утолите жаждата си след секса, за да не се налага да ходите до банята, а направо да събирате сили за следващия тур.

2. Музика
И то подходяща. За секс. Без значени на какво точно устройство ще я пускаш, приготви я предварително, за да можеш да я пуснеш само с едно натискане на копче. Защото ако трябва десет минути да клечиш пред компютъра, отчаяно прецъквайки всичката музика, която НЕ става за секс, момичето най-вероятно ще си тръгне и ще те остави да си играеш на диджей.

3. Свещи
Знаеш, че много жени са твърде притеснени за начина, по който изглеждат, и затова не се отнасят много радушно към идеята за секс на светло. Затова пък свещите дават достатъчно светлина, за да можеш да виждаш тялото й, но не и достатъчно, за да се притеснява тя. Пък и създават романтика. За най-удобно вземи си една по-дебела свещ, за да не ти се налага да обикаляш стаята, докато запалиш всичките десет свещи, които си приготвил. Очевидно, че трябва да имаш и запалка на лесно.

4. Ментови бонбони или дъвки
Ако и двамата сте яли чеснов сос на вечеря, това не значи, че миризмата няма да ви прави впечатление. Просто ще е по-силна. Затова дъвки или ментови бонбони близо до леглото винаги са добра идея.

5. Презервативи
Те нямат нужда от коментар.

6. Лубрикант
Може и да не ви е необходим, но ако се окаже, че е, най-добре е да е наблизо.

7. Шоколад
Блокче шоколад до леглото може да ви е много полезно, ако се нуждаете от малко похапване, за да съберете сили за още екшън.

8. Масажно масло
Масажът е чудесен начин да й помогнеш да се отпусне, а ако добавиш и масажно масло, можеш да си сигурен, че тя ще ти се отблагодари подобаващо след това.

9. Превръзка за очи
Или шал. Или вратовръзка. Или каквото и да е, стига то да е подходящо за завързване на очите и/или ръцете. Може и белезници.

10. Ластик за коса
Никога не си се сещал за това, нали? Само не слагай на шкафчето си розов ластик, както и какъвто и да било, който прилича на женски. Трябва ти най-обикновен, за предпочитане по-дебел, гумен ластик. Той е там, за да се притече на помощ, ако мацката иска да ти прави орална любов – много по-добре е да й дадеш ластик, с който да си хване косата, отколкото да трябва да си я придържа с една ръка (ръцете й могат да правят други неща).